YRITYS

Finnaction Oy on oululainen työhyvinvointiin ja matkailuun erikoistunut yritys. Se on syntynyt kolmen oululaisen moniosaajan ammattitaidoksi jalostuneista harrastuksista ja intohimon kohteista. Ennen kaikkea yrityksen toiminta rakentuu halusta luoda hyvää fiilistä ja saada ihmisiä liikkumaan. Olemme erityisen ylpeitä Oululaisesta osaamisesta ja Pohjois-Suomen upeasta luonnosta.

Monipuolinen ammattitaustamme sisältää koulutukset muun muassa liikunnan, viestinnän, liiketalouden, autoilun ja puukäsitöiden aloilta. Liikunta- ja valmennuspalveluistamme vastaa lisensoitu ja Euroopan tasolla sertifioitu Personal Trainer. Haastavatkin eräolosuhteet ja virtojen pyörteet puolestaan selättyvät Suomen puolustusvoimien sissikoulutuksella ja kokemuksella SM-tason koskimelonnasta - vuosikymmenten mittaisesta harrastuneisuudesta puhumattakaan. Harteitamme leventää lisäksi mittava verkosto ystäviä ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla järjestämme mitä tahansa mielesi halajaa.

Oli toiveissasi sitten pienen porukan retki luonnon helmaan, yrityksesi henkilöstön yhteishenkeä kohottava tapahtumapäivä tai työssä jaksamista edistävä liikuntasuunnitelma, toimimme kuten mottomme kuuluu: tosissamme, mutta emme vakavasti. Voit siis olla varma, että toiveesi toteutuvat ammattimaisella otteella, mutta sopivaa pilkettä silmäkulmassa.

Finnaction Oy
Y-tunnus: 2833573-4

Yhteistyökumppanimme

Oulunseudun Fysioterapia Oy

Kellonkartano

Kuntomo

Kahvila Poiju

Kyösti Välitalo

Kunto Ykkönen

Peuhun Kartano

Outdoors Oulu Oy

Airport Hotel

Finnaction Oy