Personal Training -valmennukset Oulussa

Personal Training -valmennuksistamme vastaa kokenut lisensoitu ja Euroopan tasolla sertifioitu Personal Trainer.


PT STARTTI
Tiivissä kahden tunnin tapaamisessa Personal Trainer toteuttaa sinulle alkukartoituksen ja rakentaa lähtötilanteesi pohjalta yksilöllisen ja tavoitteitasi palvelevan harjoitusohjelman kuntosalille tai vaikka maratonille. Ohjelma käydään yhdessä läpi, jotta laitteiden käyttö ja liiketekniikat tulevat tutuiksi. Näin pääset turvallisesti harjoittelun makuun ja kohti tuloksia.

Kesto n. 2 h.

Hinta 189 € (parivalmennuksessa 141,75 € / hlö)

PT BOOSTI
Tämä paketti vastaa muuten PT STARTTIa, mutta kahden tunnin aloitustapaamisen lisäksi siihen sisältyy tunnin lisätapaaminen. Se on tyypillisesti aloituksessa laaditun ohjelman kertaus yhteisen treenin muodossa, mutta se voi koostua myös mistä tahansa muusta valmennuksellisesta sisällöstä kuten kestävyysliikunnasta tai ravitsemuksesta.

Hinta 249 € / hlö

Kesto yht. n. 3 h.

PT EXTRA
Tehokkaan aloituksen jälkeen valmennus jatkuu lisätapaamisilla á 60 min. Kun valmennus on jatkuvaa ja valmentaja kulkee vierelläsi, pääset todennäköisemmin tavoitteeseesi! Tapaamisien sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti. Ne voivat sisältää yhteistreenejä, saliohjelmien päivityksiä, kestävyysvalmennusta, toiminnallista harjoittelua, ravintoneuvontaa yms. Sisältö riippuu täysin sinun tavoitteistasi.

PT Extra -paketit sisältävät kehonkoostumusmittauksen InBody 770-laitteella.

PT Extra -hinnasto:

  • 10 x = 890 €
  • 15 x = 1285 €
  • 20 x = 1690 €
  • 30 x = 2470 €

Suosittelemme sitoutumaan valmennukseen vähintään puoleksi vuodeksi. Näin saat pysyviä tuloksia. Mitä useamman tapaamisen ostat, sitä edullisempi on yksittäinen kerta. Voit maksaa joustavasti yhdessä tai useammassa erässä.

Ravinto IISI
Haluaisitko vinkkejä siihen, kuinka syödä paremmin ja varmuutta päivittäisiin valintoihin? hahmotat, mikä valinnoissasi mättää. Ravinto IISI on tunnin ravintoaiheinen tapaaminen. Sitä varten täytät ruokapäiväkirjaa, jonka tuot mukanasi tapaamiseen. Valmentajalta saat palautteen syömistottumuksistasi ja olennaisimmat konkreettiset muutosehdotukset, joiden avulla pääset tavoitteeseesi.

Kesto n. 60 min.

Hinta 99 €.


Ravinto SUPER
Eikö puntti nouse tai juoksu kulje? Väsähdätkö jo iltapäivästä? Sujuuko työpäivä helposti, mutta illalla tyhjennät jääkaapin? Ei hätää. Täytä ruokapäiväkirjaa ja lähetä raportti valmentajalle, joka analysoi ruokailutottumuksesi etukäteen. Tunnin tapaamisessa pureudutaan yhdessä olennaisimpiin konkreettisiin muutoksiin, jotta opit tekemään parempia valintoja ja pääset tavoitteeseesi. Muutosehdotukset saat myös kirjallisina sähköpostiin. Tapaamisen jälkeen minivalmennus jatkuu 2 päivän ajan WhatsAppin välityksellä, jossa saat valmentajan täyden tuen. Näin uudet opit lähtevät rullaamaan varmemmin ja niistä tulee osa arkea.

Kesto n. 60 min. + 2 pvn WhatsApp-tuki

Hinta 189 €.


PT TUNTI
Jos kokonaisen valmennuspaketin hankinta ei tunnu tarpeelliselta, vaan mielen päällä olisi pikemminkin yksittäinen yhteistreeni, saliohjelman viilaaminen, ravintokonsultaatio tms, tule valmentajan pakeille tunniksi. Sisällön päätät sinä, tukea ja vinkkejä saat taatusti.

Hinta 99 €.

Ota yhteyttä
Takaisin palveluihin

Taukoliikunta