AKTIVITEETIT


UK Flag   020 731 0110 / info@finnaction.fi


Liikunta ja valmennus »
Melontasafarit »
Kalastusmatkat »
Fatbike-safarit »
Työhyvinvointipaketit »

Monipuoliset palvelut yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.

Tarjonnastamme voit valita valmiit paketit, yhdistellä palveluita toisiinsa tai jättää suunnitteluvastuun tyystin meidän harteillemme.

Yrityksille TYKY-, TYHY- tai tiimipäivät ja jatkuvat työhyvinvointisopimukset. Kaikki palvelumme ovat yhdisteltävissä toisiinsa ja räätälöitävissä juuri sinun ryhmäsi tarpeisiin.

Tarpeen mukaan loihdimme mitä vain muutaman tunnin mittaisesta toimintatapahtumasta viikonkin mittaiseen elämysmatkaan.

Kaikkiin palveluihimme on mahdollista saada mukaan ammattitaitoinen valokuvaaja, joka ikuistaa elämyksesi laadukkain kuvin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja laaditaan toiveitasi vastaava kokonaisuus!

Soita 020 731 0110


Kaikkiin hintoihimme sisältyy verot, ellei toisin ilmoiteta.

Palvelut 1
Palvelut 2
Palvelut 3

Ryhtiä ja jaksamista työhön

TYÖHYVINVOINTIPAKETIT

Työhyvinvointipaketit 1
Työhyvinvointipaketit 2
Työhyvinvointipaketit 3

Työhyvinvointipalvelumme ovat käytettävissä paitsi kertaluontoisesti, myös jatkuvina palveluina. Jatkuva sopimus tekee työhyvinvointiratkaisusta tavallistakin huolettomamman ja edullisemman. Säännölliset liikunta- ja ulkoiluaktiviteetit pitävät yllä vireyttä, lujittavat yhteishenkeä ja ennaltaehkäisevät sairaspoissaoloja. Näin työyhteisösi tehokkuus ja hyvinvointi kohentuvat entisestään.

Suosittelemme aloittamaan kaikki työhyvinvointipakettimme Laturi Energiatestillä

Laturi Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus. Tavoitteena on saada mahdollisimman suuri osa henkilöstöstä osallistumaan testiin ja sen kautta motivoida heitä terveellisempiin elämäntapoihin.

Energiatesti antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon. Osatestit on valittu siten, että ne on helppoja toteuttaa ja luotettavia eri terveysriskien ennustamisen kannalta. Testi voidaan toteuttaa joko yrityksenne tiloissa tai yhteistyökuntosaleillamme.

Laturi Energiatesti 59€ / henkilö (sis. alv 24%)

Jatkuvat sopimukset:


-Viikottainen työkykyä ylläpitävä aamu- / taukojumppa yrityksenne tiloissa kestoltaan 15 - 30 min.

Ota yhteyttä


-Viikottainen työkykyä ylläpitävä aamu- / taukojumppa yrityksenne tiloissa kestoltaan 15 - 30 min.

-6 kk välein jokaiselle työntekijällenne valitsemanne työkykyä parantava ja ryhmähenkeä kohottava eräpalvelu tai ulkoliikunta-aktiviteetti.

Ota yhteyttä


-Viikottainen työkykyä ylläpitävä aamu- / taukojumppa yrityksenne tiloissa kestoltaan 15 - 30 min.

-Kuukausittainen ohjattu noin 60 min kuntosalisalitreeni tai ryhmäliikuntatunti.

-6kk välein jokaiselle työntekijällenne valitsemanne työkykyä parantava ja ryhmähenkeä kohottava eräpalvelu tai liikunta-aktiviteetti.

Ota yhteyttä

Muista, että kaikki palvelumme ovat yhdisteltävissä toisiinsa ja jatkuvien sopimuksien lisäksi räätälöimme työhyvinvointipaketteja juuri työyhteisönne tarpeisiin. Mikäli olet toisen yrityksen kanssa samoissa tiloissa, voitte pyytää meiltä myös yhteistarjouksen, jolloin voitte saada palvelumme halvemmalla.
Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Jaksamista työhön ja vapaa-aikaan

LIIKUNTA JA VALMENNUS

Työhyvinvoinnin kannalta liikunta ei ole ainoastaan jälkihoitokeino, vaan ennen kaikkea työkykyä edistävä ja sairaspoissaoloja ehkäisevä tekijä.


Ammattivalmentajan laatimasta palvelukokonaisuudestamme löydät ratkaisut kaikkiin yrityksesi tai yhteisösi liikunta- ja valmennustarpeisiin:

Personal training -valmennukset »
Pienryhmävalmennukset »
Ryhmäliikuntatunnit »
Laturi Energiatesti »
Kehonkoostumusmittaus InBody-laitteella »
Aamu- ja taukoliikuntatuokiot yrityksesi tiloissa »
Työhyvinvointiluennot »
Työhyvinvointisuunnitelmat ja konsultointi »

Säännöllinen ja järkevästi ohjelmoitu liikunta ylläpitää ja kehittää toimintakykyä ja työyhteisön hyvinvointia.

Toteutamme aamu- ja taukoliikuntatuokioita työpaikoilla ja ryhmäliikuntatunteja niin sali- kuin ulkoilmapuitteissa. Valmennuspalvelut järjestyvät yksityishenkilöille ja ryhmille aina yksittäisestä treenistä pitkäkestoiseen valmennussuhteeseen saakka.

Lisäksi järjestämme kuntotestaukset, kehonkoostumusmittaukset, luennot ja konsultoinnit esimerkiksi henkilöstön liikuntasuunnitelman laadinnassa.

Liikuntakeskustiloja vaativat palvelut toteutamme yhteistyösaleillamme Kuntomossa kauppakeskus Zeppelinissä Kempeleessä ja Kunto Ykkösessä Oulun keskustassa. Yksilö- ja parivalmennuksissa noudatamme yhteistyökumppanimme, Liikuntakeskus Kuntomon hinnastoa.

Liikunta- ja valmennuspalveluistamme vastaa monen vuoden kokemuksella hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä lisensoitu Personal Trainer Jarno Väistö (Trainer4You, EHFA).


Ota yhteyttä
Liikunta 1
Liikunta 2
Liikunta 3

Vesirajasta katsottuna kaikki näyttää erilaiselta

MELONTASAFARIT

Melonta 1
Melonta 2
Melonta 3

Järjestämme opastettuja melontasafareita ja vuokraamme kajakkiyksikköjä Oulussa.

Lue lisää:

Opastetut melontasafarit » Kajakkien vuokraus »

Valmiiden retkiemme lisäksi järjestämme melontaa myös muualla Suomessa ja isommillekin ryhmille. Järjestämme myös koskiseikkailut ja pidemmät retket aikaisempaa melontakokemusta omaaville.

Melontasafarimme toteuttaa koulutettu ja kokenut melontaohjaaja, joka opastaa lajin salat tarvittaessa alkeista lähtien ja turvallisuusseikkoja unohtamatta. Aiempi melontakokemus ei ole tarpeen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Kireitä siimoja ja raitista ilmaa

KALASTUSMATKAT

Järjestämme opastettuja kalastusmatkoja Oulun seudulla niin avovesikaudella kuin talvella. Kalastusretkemme sopivat hyvin esimerkiksi yrityksen virkistyspäivän ohjelmaksi tai polttareiden ohjelmanumeroksi. Retkillämme viihdyt varmasti myös kaveriporukkasi tai perheesi kesken.


Avovesikaudella käytössämme on ammattikäyttöön katsastettu hytillinen vene laadukkain vetouisteluvälinein sekä heittokalastusvälineistöä rannalta tai kanootista kalastukseen.

Talvikaudella järjestämme opastettuja pilkkiretkiä ja tarjoamme opastuksen lisäksi käyttöönne kaikki kalastuksessa tarvittavat välineet sekä kamiinalämmitteiset teltat jäälle pystytettynä. Kalastusoppaamme on suorittanut lain vaatiman vuokraveneenkuljettajan pätevyyden.


Lue lisää:

Opastetut kalastusmatkat avovesikaudella » Opastetut pilkkiretket talvella » Ota yhteyttä
Kalastus 1
Kalastus 2
Kalastus 3

Liikunnan riemua ja luonnonrauhaa pyörän satulassa

FATBIKE-SAFARIT

Fatbike 1
Fatbike 2
Fatbike 3

Järjestämme yhteistyössä Outdoors Oulun kanssa erilaisia ohjattuja fatbike-palveluita.

Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat. Niiden alhainen ilmanpaine mahdollistaa ajamisen pehmeässä ja epävakaassa maastossa, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudalla.


Fatbike-safarit

Lähde tiimisi kanssa nauttimaan liikunnan ja ulkoilun tuomasta hyvästä olosta. Pyöräilyn ohessa voidaan myös viettää evästaukoa vaikkapa makkaranpaiston ja nokipannukahvien merkeissä.

Alk. 40€ / hlö (sis. alv)

Ota yhteyttä