Maivan talvinuottausnäytös perämerellä

Erilainen tapa viettää esimerkiksi yrityksesi virkistyspäivä

Järjestämme yhteistyössä oululaisen ammattikalastajan Lauri Halosen kanssa maivan, eli perämeren muikun talvinuottausnäytöksen Haukiputaan Kellon edustan merialueella.

Maivan talvinuottausnäytös perämerellä

Tapahtumapäivä alkaa noin 20 km päässä Oulun keskustasta sijaitsevan Kellon Kiviniemen kalasatamasta, jonne voimme toiveesta järjestää autokuljetuksen Oulusta tai muualta Suomesta isollekin ryhmälle. Satamasta siirrymme jäälle joko jalkaisin tai moottorikelkkakuljetuksin riippuen sen hetkisestä nuottauspaikasta. Perillä odottaa kamiinalämmitteinen teltta tai kaksi, joten jäällä ei tarvitse palella! Lisäksi tarjoamme eväät nokipannukahveineen ja pilkkivälineet koko porukalle.

Maivan nuottaus on ammattikalastajalle koko päivän kestävä tapahtuma: Ensin nuotanvetoköysi ajetaan jään alla kauko-ohjattavan robotin avulla noin kilometrin päähän kokemisavannosta. Tämän jälkeen nuotta lasketaan jään alle ja sitä lähdetään hitaasti kelaamaan kohti kokemisavantoa.

Asiakkaillemme tarjoamme nuottauksen kohokohdan: hetken, kun nuotan perä nousee jäälle ja saamme jännittää, kuinka paljon kalaa nuottaan on kertynyt.

Pyrimme siihen, että koko ryhmä on kokemisavannolla viimeistään kaksi tuntia ennen nuotan nostoa. Odotuksen aikana ammattikalastaja kertoo tarkemmin talvinuottauksesta ja välineiden toiminnasta. Samalla on mahdollista pilkkiä ja nauttia eväistä nokipannukahvin kera.

Näytöksen jälkeen on mahdollisuus ostaa kalaa suoraan sen pyyntipaikalta. Tämän tuoreempaa kalaa ei olekaan!

Jos tapahtuma on osa esimerkiksi koko päivän kestävää virkistyspäivää, voimme tarjota mahdollisuuden myös saunomiseen ja majoittumiseen lähialueella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kalastus 1
Kalastus 2
Kalastus 3