Maisemasuunnistukset Oulussa

Maisemasuunnistus on hauska ja leikkimielinen suunnistuskilpailu joko yksilö tai joukkuesuoritteisena

Tavoitteena on löytää kaikki karttaan merkityt rastit mahdollisimman nopeasti. Rastien löytämisessä käytetään apuna maisemakuvia, jotka on otettu rastien paikoilta maastosta ja kilpailussa pärjääkin usein se, joka osaa tulkita kuvista parhaiten maaston muotoja. Suunnistukseen kuuluu kaikille pakollinen 15 minuutin kahvitauko. Kahvi / tee + mehu kuulu palvelun hintaan.


Suunnistuksessa yhdistyvät hyötyliikunta, yhdessä tekeminen ja Oulun seudun luontomaisemat. Reittien pituus määritellään ennen palvelun järjestämistä osallistujien toiveiden mukaan.

Lisäpalveluina järjestämme ammattitaitoisen valokuvaajan ikuistamaan päiväsi ja talvisia luonto-olosuhteita varten lumikengät helpottamaan suunnistusta.

Ryhmäkoko: 1 - 60
Kesto: 3 - 4h.
Milloin: Ympäri vuoden.

Hinta (sis. alv): 29,- / hlö (minimilaskutus 500,-)

Lisäpalvelut:

Lumikengät: 15,- / hlö
Kuljetus Oulusta lähtöpaikalle ja takaisin: 14,- / hlö
Valokuvaaja: 95,-

Ota yhteyttä
Takaisin palveluihin

Maisemasuunnistusten toteutuspaikat:

Liminganlahden ranta-alue

Suunnistusta varten kokoonnutaan Peuhun Kartanon piha-alueelle tai sen lähimaastoon. Rasteja on sijoiteltu sekä Liminganlahden rannalle että suhteellisen kuivaan ja helppoon kangasmaastoon. Soveltuu erinomaisesti kaikille perusterveille.

Kalimen metsäalue

Tapahtuman aluksi keitellään pannukahvit Kalimenlammen laavulla, minkä jälkeen aloitetaan suunnistus Lammen ympäristössä. Lähialueelta löytyy harvaa kangasmetsää, mutta myös suota ja kosteampaa maastoa. Suosittelemme tätä suunnistusta erähenkisemmille osallistujille.

Oulun merenranta-alue

Suunnistus toteutetaan lähellä Herukan ja Haukiputaan Kellon rajaa sijaitsevalla merenranta-alueella. Se voidaan räätälöidä joko helpoksi tai haasteelliseksi riippuen osallistujien toiveista ja taitotasosta.

Ota yhteyttä
Takaisin palveluihin