Siirry sisältöön

Oulun merialue on mukava pilkkikohde, joka parhaimmillaan tarjoaa mukavan kokoisia ahvenia ja ripauksella onnea saattaa siikakin sattua pilkkiin.

Tämä on vähintään viikkoa ennen palvelun toteutumista varattava yksityissafari. Vapaat ajat näet suoraan kalenteristamme ja mikäli et löydä kalenterista sopivaa aikaa, voit olla myös yhteydessä suoraan meihin ja tiedustella varaustilannettamme: info@finnaction.fi / 020 731 0110


Aloitamme pilkkiretket yleensä aikaisin, viimeistään klo 9:00 aamulla, koska kalat ovat talvella aamuvirkkuja. Kalastusoppaamme hyödyntää kalaparvien etsimisessä kaikuluotainta. Tarjoamme käyttöösi kaikki pilkinnässä tarvittavat välineet ja opastamme pilkkimisen salat. Safari ei vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta pilkinnästä.

Tämän pilkkiretken toteutuspaikka riippuu vuodenajasta, säästä ja veden korkeudesta. Tapaamme meren rannalla kalastusoppaamme suosittelemassa paikassa, joka sijaitsee maksimissaan 30 min. ajomatkan päässä Oulun keskustasta.

Lisäpalveluina järjestämme kuljetuksen lähtöpaikalle sekä lämpimät talvihaalarit, saappaat, pipot ja hanskat.

Rannasta siirrymme enintään 15 min. kävelymatkan päässä sijaitseville pilkkipaikoille joko kävellen tai moottorikelkan ja reen kyydissä.

Tarjoamme käyttöösi kaikki pilkinnässä tarvittavat välineet ja opastamme pilkkimisen salat. Toiveiden mukaan perillä voi odottaa myös kamiinalla lämmitetty teltta eväineen ja nokipannukahveineen, joten kylmissään ja nälissään ei tarvitse tällä retkellä olla. Mikäli matkassa on ripaus onnea, retken kruunaavat pannukarkeat ahvenet, ja saattaapa siikakin tarttua pilkkiin.

Safari ei vaadi aiempaa kokemusta pilkinnästä.


Hinnat (sis. alv):

  • 2 henkilöä: 125€ / hlö

  • 3 henkilöä: 85€ / hlö

  • 4 henkilöä: 65€ / hlö

  • 5 henkilöä: 55€ / hlö

  • Yli 5 henkilöä: 49€ / hlö

Hintaan sisältyy: Opastus, lämmitetty pop-up-teltta, pilkkivavat, pilkit, syötit, jääkaira, pilkkijakkara, yksi pilkkikaikuluotain koko ryhmälle.


Lisäpalvelut:

  • Makkarat ja pannukahvit: 12,50 € / hlö (tilattava vähintään 1 vrk ennen)

  • Talvivaatteiden vuokraus: 29 € / hlö (tilattava vähintään viikkoa ennen)

  • Moottorikelkkakuljetus pilkkipaikoille: 250 € / ryhmä (tilattava vähintään viikkoa ennen)

  • Kamiinalämmitteinen 8 hlö teltta jäälle: 150 € / teltta


Milloin: 01.01. - 31.03.

Ryhmäkoko: 2 - 12 henkilöä (Oletuksena tämä safari on varattavissa maks. 8 hlö ryhmälle, koska suuremmille ryhmille mukaan tulee yleensä toinen opas)

Tapaaminen: Kalastusoppaamme suosittelemassa paikassa maks. 30 min. ajomatkan päässä Oulun keskustasta

Aloitusaika: 9:00

Kesto: 5 tuntia

Kenelle: Yli 12 vuotiaille

Kieli: Suomi ja englanti