Siirry sisältöön
49,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Nauti Oulun kauneimmista maisemista maastopyörän selässä.

Viikko-ohjelman kiertoajelu maastopyörillä alkaa Oulun Torinrannan Toripoliisi-patsaalta, josta kävelemme lähellä sijaitsevalle lähtöpaikalle.

Lähtöpaikalta ajelu suuntautuu Pikisaaren kulttuurihistoriallisten puitteiden lomassa Hietasaaren merenranta- ja puistomaisemiin. Nallikarissa reitti poikkeaa myös rannalle ja majakalle. Kääntyessään jälkipuoliskolle, reitti kulkee kauniiden hupisaarten ja viihtyisän Ainolan Puiston läpi päättyen lopulta takaisin Torinrantaan. Safari noudattelee niin polkupyöräreittejä kuin maastopolkuja.

Noin 2,5 tunnin matkan aikana pääsee kokemaan Oulun kauneimmillaan. Tämä retki on mukava kokemus niin matkailijoille kuin paljasjalakasille oululaisille.

Sulan maan aikaan retki voidaan toteuttaa sekä fatbikeilla että kapeampirenkaisilla maastopyörillä. Talvella toteutamme retken aina fatbikeilla. Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat ja alhainen ilmanpaine, joten niillä voi ajaa myös pehmeillä ja epävakailla alustoilla, kuten lumella ja hiekalla. Retki soveltuu kenelle tahansa perusterveelle henkilölle.

  • Hinta: 49 € / hlö
    • Hinta sisältää: opastuksen sekä fatbike-pyörän ja kypärän vuokran
  • Milloin: Ympäri vuoden
  • Ryhmäkoko: 1 - 9 hlöä
  • Tapaaminen: Toripoliisi-patsaalla. Tarkemmat ohjeet paikasta ja varustautumisesta saat sähköpostiin välittömästi ilmoittautumisen jälkeen.
  • Kesto: 2 - 3 h
  • Kenelle: Yli 12 vuotiaille
  • Kielet: suomi ja englanti


Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (poislukien ryhmäpalvelut). Edenredillä tai Eazybreakilla maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle palveluntarjoajien omissa aplikaatioissa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian.

Palvelu on tilattavissa myös lahjakorttina.

Järjestämme myös yksityisiä safareita vähintään 4 hengen ryhmille. Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa ja haluaisit tilata yksityisen fatbike-safarin, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@finnaction.fi.