Siirry sisältöön
Fatbike 1 - koko M
Alkaen 25,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vuokraa fatbike Oulun Nallikarista ja nauti kaupungin kauneimmista maisemista omatoimisesti.

Kesäkaudella 1.6 - 31.8 vuokraamomme on avoinna joka päivä klo 13 - 18 (säävarauksella).

Muina ajankohtina palvelemme tilauksesta.

Varmistaaksesi, että välineitä on vapaana toivomanasi ajankohtana, suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Katso vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!

Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle välineelle kerrallaan). Edenredillä maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle Edenred mobiilisovelluksessa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi tämän jälkeen.

Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat. Niiden alhainen ilmanpaine mahdollistaa pyöräilyn pehmeässä ja epävakaassa maastossa, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudassa. Pyöräkalustomme on laadukasta ja aina huollettua.

Vuokraushinnasto fatbike + kypärä (sis. alv 24 %):

  • 2 tuntia - 25 €

  • 3 tuntia - 30 €

  • 7 tuntia - 40 €

Vuokraamokonttimme sijaitsee Vellamontiellä Nallikarissa. Perille löydät kulkemalla Vellamontien päästä noin 100 metriä pyörätietä pitkin oikealle.

Vuokraamoltamme pääset suuntaamaan suoraan Hietasaaren kauniita merenranta- ja metsäalueita halkoville reiteille. Voit ajaa niin polkupyöräreittejä kuin maastopolkuja pitkin. Hietasaaresta on myös helpot kulkuyhteydet Meri-Toppilan ja Pikisaaren viihtyisille alueille. Hietasaaren alueella ylläpidetään fatbike-reittiä myös talvisaikaan.

Lähde omatoimiselle retkelle yksin tai vaikkapa perheen tai kavereiden kesken.

Mikäli haluat vuokrata fatbiken useammalle päivälle, ota yhteyttä: +358 20 731 0110 / info@finnaction.fi

Huomioithan, että vuokraamme pyöriä myös toimitettuna haluamaasi paikkaan ja järjestämme ohjattuja fatbike-safareita. Mikäli haluat pyörät toimitettuna, niin otathan yhteyttä info@finnaction.fi / 020 731 0110, jolloin varmistamme henkilökuntamme saatavuuden.

Pyörien toimitus ja nouto maks. 15 km Ruskon varastoltamme alkaen 100 € (sis. alv 24 %) pyörien määrästä riippuen.

Fatbike-vuokraukset ovat tilattavissa myös lahjakorttina.