Siirry sisältöön
660,00 € / 7 h

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vietä upea kalastuspäivä Oulujärvellä.

Kainuun mereksi kutsuttu Oulujärvi on upea kalapaikka, jossa tavoitellaan Finnactionin retkillä pääasiassa haukea ja kuhaa. Oulujärven haukikanta on runsas ja myös kuhakanta voimissaan. Syyskuun puolenvälin jälkeen siellä onnistuu myös eräs vetouistelun haastavimmista muodoista, eli taimenen vetouistelu. Osallistujilla ei kuitenkaan tarvitse olla kalastuksesta minkäänlaista aiempaa kokemusta.

Retkemme toteutetaan ammattikäyttöön katsastetulla moottoriveneellä, jossa on lämmitetty hytti ja ulkokatos, joten vesisadetta ja kylmyyttä ei tarvitse pelätä. Veneessä on kaksi kaikuluotainta, sohvatilat, jääkaappi ja tietysti laadukkaat välineet vetouisteluun. Käytössä on 10 vapaa sekä suuret plaanarikelkat ja tarvittaessa syvätakilat.

Tapaamme Vaalassa noin tunnin ajomatkan päässä Oulusta, josta lähdemme kalastamaan Oulujärven Niskanselän parhaille kalapaikoille ja vietämme mukavan päivän järvellä vetouistelun parissa. Puolessavälissä retkeä rantaudumme kauniiseen saareen, jossa sytytetään nuotiotulet ja nautitaan makkarat lisukkeineen, kevyen jälkiruoan ja pannukahvien kera.

Veneessä on matka-WC, mutta tarvittaessa voidaan aina myös rantautua.

  • Hinta: 660 € / ryhmä (alk. 165 € / hlö)
    • Hintaan sisältyy: Opastus, ammattikäyttöön katsastettu vene, tauko saaressa, laadukkaat kalastusvälineet, pelastusliivit, polttopuut, makkarat, pannukahvit.
  • Milloin: 25.5. - 31.9.
  • Ryhmäkoko: 1 - 4 hlöä.
  • Tapaaminen: Saharannan venesatama, Vaala.
  • Kesto: 7 tuntia
  • Kenelle: Yli 12 vuotiaille
  • Kieli: Suomi ja englanti

Palvelu on saatavilla myös lahjakorttina.

Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa, tai haluaisit tilata palvelun suuremmalle ryhmälle, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@finnaction.fi

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa laadukas venekalusto järjestyy jopa 14 hengelle kerrallaan, joten voimme toteuttaa hieman isommillekin yritysryhmille virkistyspäivän kalastaen.