Opastetut kalastusmatkamme sopivat hyvin esimerkiksi yrityksen virkistyspäivän tai polttareiden ohjelmanumeroksi. Retkillämme viihdyt varmasti myös kavereiden tai perheen kesken.

Avovesikaudella käytössämme on ammattikäyttöön katsastettu hytillinen vene laadukkain vetouisteluvälinein sekä heittokalastusvälineistöä rannalta tai kanootista kalastukseen.

 

Kalastusmatkat kaikille taitotasosta riippumatta.

Finnactionin palveluista nauttiakseen osallistujilla ei tarvitse olla kalastuksesta minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Tarvittaessa koulutamme kalastuksen salat alkeista lähtien, mutta kykenemme tarjoamaan uusia elämyksiä kokeneillekin kalastajille.

 

Laadukas kalusto

Käytössämme on noin kuusimetrinen Quicksilver-vene, jossa on lämmitetty hytti ja ulkokatos, joten vesisadetta ja kylmyyttä ei tarvitse pelätä. Veneessä on myös sohvatilat, jääkaappi sekä tietysti laadukkaat välineet vetouisteluun. Veneestä kalastus soveltuu parhaiten neljälle asiakkaalle, mutta tarvittaessa mukaan mahtuu kipparin lisäksi viisi matkustajaa. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa laadukas venekalusto järjestyy kuitenkin jopa 14 hengelle kerrallaan. Esimerkiksi yrityksen virkistyspäivän aikana voidaan siis viedä vesille jopa useita kymmeniä henkiä.

 

Kokeneet oppaat

Kalastusoppaillamme on kalastuksesta yli 20 vuoden kokemus. Vetouistelu- ja heittokalastuspalveluistamme vastaava opas on suorittanut lain vaatiman vuokraveneenkuljettajan pätevyyden ja omaa laajan kokemuksen vetouistelusta ja heittokalastuksesta.

 

Kalastusta monessa muodossa

Valmiit kalastusmatkamme toteutetaan veneellä, mutta järjestämme myös räätälöityjä kalastusmatkoja niin kanooteilla kuin rannalta käsin.

Veneellä vetouistelemme pääasiassa haukea, kuhaa ja taimenta, ja retket suuntautuvat useimmiten Oulujärvelle.

Kanooteilla kalastamme Oulujokisuistossa haukea, kuhaa ja ahventa, Perämerellä haukea ja Rokualla kirjolohta sekä taimenta.

Rannalta toteutettavat kalastusmatkamme suuntautuvat enimmäkseen Oulun seudun koskikalastuskohteisiin ja kirjolohilammille. Rannalta voidaan kalastaa sekä virvelivälinein että perholla.

 

Vastuullista kalastusta

Tehokas välineistö ja tieto lisää vastuuta kalakantojen kestävästä käytöstä. Kalastamme aina vastuullisesti kohteemme kalakantojen edellyttämällä tavalla.

 

Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa, tai haluaisit tilata palvelun suuremmalle ryhmälle, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@finnaction.fi