Oulu on huikea melontakapunki.

Oulujoen, jokisuiston, Oulun merialueen ja Kiiminkijoen maisemat tarjoavat kauniit puitteet monipuolisille melonta-aktiviteeteille, jotka tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä niin luonnonläheisissä, kulttuurihistoriallisissa kuin urbaaneissa maisemissa.

Järjestämme opastettuja melontaretkiä Oulun vesialueilla niin aloitteleville kuin kokeneille melojille. Melontapalveluistamme vastaa koulutettu ja kokenut melontaohjaaja. Lajin salat opastetaan tarvittaessa alkeista lähtien ja turvallisuusseikkoja unohtamatta. Aiempi kokemus ei ole tarpeen, mutta kokeneillekin melojille haastetta saadaan kasvatettua esimerkiksi koskenlaskun muodossa.

Valmiiden retkien lisäksi järjestämme melontaa myös muualla Suomessa ja isommillekin ryhmille. Melonta sopii hyvin esimerkiksi virkistyspäivän, polttareiden tai syntymäpäivän ohjelmaksi ja melomaan voi tietenkin aina lähteä vaikkapa perheen tai kavereiden kesken ilman erityistä agendaa. Räätälöidyistä retkistä tai varauskalenterin ulkopuolisista ajankohdista voit ottaa meihin erikseen yhteyttä: info@finnaction.fi.

Melonnat toteutetaan pääsääntöisesti kajakkiyksiköillä, mutta isommille ryhmille mukaan voidaan ottaa myös kajakkikaksikkoja ja avokanootteja. Retkemme sisältävät aina kaikki melonnassa tarvittavat välineet. Mukaan tarvitset vain säänmukaiset ulkoiluvaatteet!

Vuokraamme kajakkeja myös omatoimisille melontaretkillesi.

Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa, tai haluaisit tilata palvelun suuremmalle ryhmälle, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@finnaction.fi