Siirry sisältöön

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Virkistyspäivät kalastaen tai veneillen toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa ryhmäkoosta riippuen 1 - 3:lla ammattikäyttöön katsastetulla hyttiveneellä. Jokaisen veneen kippari on suorittanut lain vaatiman vuokraveneen kuljettajan pätevyyden. Veneissä on lämmitetty hytti ja ulkokatos, joten vesisadetta ja kylmyyttä ei tarvitse pelätä. Veneissä on myös sohvatilat, jääkaappi ja laadukkaat kalastusvälineet.

Virkistyspäivä kalastaen toteutetaan Oulujärvellä ja lähtö on Vaalan Sahanrannan venesatamasta, jonne on Oulusta n. 1 h 15 min ajomatka. Kainuun mereksi kutsuttu Oulujärvi on upea kalapaikka, josta tavoittelemme pääasiassa haukea ja kuhaa vetouistelumenetelmin. Puolessavälissä retkeä voimme rantautua kauniiseen saareen, jossa sytytetään nuotiotulet ja nautitaan makkarat lisukkeineen sekä kevyt jälkiruoka pannukahvien kera.

Osallistujilla ei tarvitse olla kalastuksesta minkäänlaista aiempaa kokemusta.

Virkistyspäivä veneillen puolestaan alkaa Oulun Torinrannasta tai toisesta Oulun venesatamasta, josta lähdemme veneilemään Oulun merialueen saaristoon. Retken aikana rantaudumme saareen, jossa valmistamme ryhmälle toiveiden mukaisen ruokailun.

Virkistyspäivien yhteyteen on mahdollista järjestää majoitus, sauna, palju sekä ruokailut.