Siirry sisältöön

Finnaction Oy on vuonna 2017 perustettu Oulun seudulla toimiva matkailu- ja aktiviteettipalveluyritys. Se on syntynyt ammattitaidoksi jalostuneista harrastuksista ja intohimon kohteista. Ennen kaikkea yrityksen toiminta rakentuu halusta luoda hyvää fiilistä ja saada ihmisiä liikkumaan. Olemme erityisen ylpeitä oululaisesta osaamisesta ja Pohjois-Suomen upeasta luonnosta ja toivotamme jokaisen tervetulleeksi kokemaan ne omakohtaisesti.

Päasiallisia palveluitamme ovat laadukkaat opastetut kalastusmatkat niin kesällä kuin talvella, melonta-, fatbike- ja lumikenkäilysafarit sekä muut luontoelämykset ja liikuntapalvelut. Vuokraamme kalustoa omatoimisille retkille ja järjestämme yritysten työhyvinvointi- ja virkistystapahtumia.

Monipuolinen ammattitaustamme sisältää koulutukset muun muassa liikunnan, viestinnän, liiketalouden, autoilun ja puukäsitöiden aloilta. Liikunta- ja valmennuspalveluistamme vastaa lisensoitu ja Euroopan tasolla sertifioitu Personal Trainer.

Haastavatkin eräolosuhteet ja virtojen pyörteet puolestaan selättyvät Suomen puolustusvoimien sissikoulutuksella ja kokemuksella SM-tason koskimelonnasta - vuosikymmenten mittaisesta harrastuneisuudesta puhumattakaan.

Kalastusoppaamme omaa yli 20 vuoden kokemuksen kalastuksesta ja on suorittanut lain vaatiman vuokraveneenkuljettajan pätevyyden. Harteitamme leventää lisäksi mittava verkosto ystäviä ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla järjestämme mitä tahansa mielesi halajaa.

Oli toiveissasi sitten yksittäinen aktiviteetti, virkistyspäivä tai kokonaisen yrityksen työhyvinvointiratkaisut, toimimme kuten mottomme kuuluu: tosissamme, mutta emme vakavasti. Voit siis olla varma, että toiveesi toteutuvat ammattimaisella otteella, mutta sopivaa pilkettä silmäkulmassa.