Siirry sisältöön
Alkaen 50,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vuokraamme sähköavusteisia fatbikeja omatoimisille retkille.

 

Huomioithan, että vuokraamme pyöriä myös kalenterissa näkyvien vuokraamoaikojen ulkopuolella, jolloin minimimäärä on 2 pyörää. Otathan yhteyttä viimeistään 3 vrk ennen toivomaasi vuokrausajankohtaa: info@finnaction.fi / 020 731 0110

 

Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat. Niiden alhainen ilmanpaine mahdollistaa ajamisen pehmeässä ja epävakaassa maastossa, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudalla. Sähköavustus antaa erinomaisen väännön ylämäkiin, boostia pitkille suorille ja vie fatbikeajon ylipäätään uudelle tasolle.

Oulu on tunnetusti loistava pyöräilykaupunki, mutta hyvän pyörätieverkoston lisäksi Oulun seudulta löytyy upeita puitteita fatbike-pyöräilylle. Virpiniemi ja Kaakkurin liikuntamaa tarjoavat sekä helppoja reittejä että tuntuvia korkeuseroja. Hietasaari puolestaan avaa mahdollisesti Oulun kauneimmat maisemat. Lisäksi Oulunsalosta ja Kempeleestä löytyy kattavaa reitistöä, joka tarjoaa haastetta kokeneellekin pyöräilijälle. Mikä parasta, fatbikeajo on kohteesta riippuen mahdollista ympäri vuoden.

Lisäpalveluna voimme toimittaa pyörät toivomaasi paikkaan ja noutaa ne pois.

Pyöräkalustomme on laadukasta ja aina huollettua.

Sähköfatbike-vuokraushinnasto:

  • 3 h - 50 €

  • 7 h - 70 €

  • Vuorokausi - 90 €

Toimitus ja nouto maks. 15 km Ruskon varikoltamme 4,50 € / pyörä (minimiveloitus 50 €).
Ylimenevältä matkalta lisäveloitus 1 € / km.

Sähköfatbike-vuokraukset ovat ostettavissa myös lahjakorttina.