Siirry sisältöön
Alkaen 25,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vuokraamme naisten maastopyöriä omatoimisille retkille.

 

Huomioithan, että vuokraamme pyöriä myös kalenterissa näkyvien vuokraamoaikojen ulkopuolella, jolloin minimimäärä on 2 pyörää. Ota rohkeasti yhteyttä info@finnaction.fi / 020 731 0110

 

LIV Tempt maastopyörässä on kevyt alumiinirunko ja matala seisontakorkeus, joten pyörä on suunniteltu erityisesti naisille. Etujousitus ja tehokkaat levyjarrut lisäävät luottamusta pyörän hallintaan. Pyörä soveltuu hyvin toiminnalliseen maastopyöräilyyn sekä kokeiltavaksi ensimmäisenä maastopyöränä.

Oulu on tunnetusti loistava pyöräilykaupunki, mutta hyvän pyörätieverkoston lisäksi Oulun seudulta löytyy upeita puitteita maastopyöräilylle. Vuokraamomme sijaitsee Maikkulassa, josta pääsee helposti pyöräilemään Kaakkurin liikuntamaan alueelle. Kaakkurin liikuntamaa on mukava ja helppo maastopyöräilykohde, joka tarjoaa korkeuseroja ja erinomaisia maastopyöräreittejä niin kesällä kuin talvella.

Lisäpalveluna voimme toimittaa pyörät toivomaasi paikkaan ja noutaa ne myös pois.

Pyöräkalustomme on laadukas ja aina huollettu.

Naisten maastopyörien vuokraushinnasto:

2h - 25€
3h - 30€
7h - 40€
Vuorokausi - 50€

Toimitus ja nouto maks. 15 km Maikkulan vuokraamoltamme 4,50 € / pyörä (minimiveloitus 50 €). Ylimenevältä matkalta lisäveloitus 1 € / km.