Siirry sisältöön
49,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Nauti Oulun kauneimmista maisemista maastopyörän selässä.


Viikko-ohjelman kiertoajelu maastopyörillä alkaa Hietasaaresta Nallikarin Lomakylän vastaanoton edustalta.

Lähtöpaikalta ajelu suuntautuu Hietasaaren kauniita merenranta- ja metsäalueita halkovalle reitille. Sieltä safari jatkuu Pikisaaren kulttuurihistoriallisten puitteiden, Hupisaarten ja viihtyisän Ainolan Puiston läpi päättyen lopulta takaisin Hietasaareen. Safari noudattelee niin polkupyöräreittejä kuin maastopolkuja.

Noin 2 - 3 tunnin matkan aikana pääsee kokemaan Oulun kauneimmillaan. Tämä retki on mukava kokemus niin matkailijoille kuin paljasjalakasille oululaisille. Se soveltuu kenelle tahansa perusterveelle henkilölle.

Sulan maan aikaan retki voidaan toteuttaa sekä fatbikeilla että kapeampirenkaisilla maastopyörillä. Talvella retki toteutetaan aina fatbikeilla.

Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat. Niiden alhainen ilmanpaine mahdollistaa ajon myös pehmeillä ja epävakailla alustoilla, kuten lumella ja hiekalla.

  • Hinta: 49 € / hlö

    • Hinta sisältää: opastuksen sekä maastopyörän ja kypärän vuokran

  • Milloin: Ympäri vuoden

  • Ryhmäkoko: 1-9 hlöä

  • Tapaaminen: Nallikarin Lomakylän vastaanotto, Leiritie 10, 90510 Oulu. (Tarkemmat ohjeet paikasta ja varustautumisesta saat sähköpostiin välittömästi ilmoittautumisen jälkeen.)

  • Kesto: 2-3 h

  • Kenelle: Yli 12 vuotiaille

  • Kielet: suomi ja englanti

  • Julkisen liikenteen kulkuyhteydet: Bussi nro 15 Kaupungintalo-Nallikari 30 min. välein.


Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (poislukien ryhmäpalvelut). Edenredillä tai Eazybreakilla maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle palveluntarjoajien omissa aplikaatioissa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian.

Palvelu on tilattavissa myös lahjakorttina.

Järjestämme myös yksityisiä safareita vähintään 4 hengen ryhmille. Mikäli et löydä varauskalenteristamme sinulle sopivaa ajankohtaa ja haluaisit tilata yksityisen fatbike-safarin, ota yhteyttä: +358 20 731 0110 / info@finnaction.fi.