Siirry sisältöön
Alkaen 50,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Finnaction info@finnaction.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vuokraamme sähköavusteisia fatbikeja omatoimisille retkille.

 

Huomioithan, että vuokraamme pyöriä myös kalenterissa näkyvien vuokraamoaikojen ulkopuolella, jolloin minimimäärä on 2 pyörää. Ota rohkeasti yhteyttä info@finnaction.fi / 020 731 0110

 

Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat. Niiden alhainen ilmanpaine mahdollistaa ajamisen pehmeässä ja epävakaassa maastossa, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudalla. Sähköavustus antaa erinomaisen väännön ylämäkiin, boostia pitkille suorille ja vie fatbikeajon ylipäätään uudelle tasolle.

Oulu on tunnetusti loistava pyöräilykaupunki, mutta hyvän pyörätieverkoston lisäksi Oulun seudulta löytyy upeita puitteita fatbike-pyöräilylle. Vuokraamomme sijaitsee Maikkulassa, josta pääsee helposti pyöräilemään Kaakkurin liikuntamaan alueelle. Kaakkurin liikuntamaa on mukava ja helppo maastopyöräilykohde, joka tarjoaa korkeuseroja ja erinomaisia maastopyöräreittejä niin kesällä kuin talvella.

Lisäpalveluna voimme toimittaa pyörät toivomaasi paikkaan ja noutaa ne myös pois.

Pyöräkalustomme on laadukas ja aina huollettu.

Sähköfatbike-vuokraushinnasto:

  • 3 h - 50 €
  • 7 h - 70 €
  • Vuorokausi - 90 €

Toimitus ja nouto maks. 15 km Maikkulan vuokraamoltamme 4,50 € / pyörä (minimiveloitus 50 €). Ylimenevältä matkalta lisäveloitus 1 € / km.

Sähköfatbike-vuokraukset ovat ostettavissa myös lahjakorttina.